Počasí dnes12 °C, zítra19 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Rozhodla chyba v úvodu zápasu. Vysočina prohrála na hřišti Sparty Praha 0:1

Ani v sedmém venkovním utkání probíhajícího ročníku Vysočina Jihlava body nevybojovala. V pátečním utkání na hřišti Sparty Praha neodehrála špatný zápas, na víc než těsnou prohru 0:1 to ale nestačilo. Čtrnácté kolo se dohrává o víkendu, Jihlavě zatím patří dvanáctá příčka prvoligové tabulky.

Sparta byla v první poločase lepším týmem, vypracovala si mnoho nadějných příležitostí. A hned ve 4. minutě vstřelila gól, když Štětina krásným pasem z hloubi pole oslovil Václava Kadlece, který procedil přes Hanuše míč do branky. Jihlava dala o sobě taky vědět, Dúbravka nezkrotil střelu Keresteše, svoji chybu musel napravit proti dorážejícímu Ikaunieksovi. Další šance Sparty přišly po půlhodině hry. Nejprve na Costův centr jen těsně jeho spoluhráči nedosáhli, z následného závaru se taky nic neurodilo. 

Laxní vstup domácích do druhé půle nepotrestal Zoubele, jeho hlavičku vytáhl Dúbravka. Jinak během druhého poločasu fotbal příliš nebavil, ani jeden ze soupeřů neexceloval a skóre bylo i nadále otevřené. Jihlavu mohl na bod dostat Ikaunieks, z dorážky těsně minul. Když se v závěru netrefil ani Lafata, musela se Sparta spokojit s hubenou výhrou 1:0.

AC Sparta Praha - FC Vysočina Jihlava 1:0 (1:0)

 

Branky: 4. V. Kadlec.

Rozhodčí: Zelinka – Pelikán, Paták. Diváci: 7 165

AC Sparta Praha: Dúbravka – Zahustel, Štetina, Hovorka, Nhamoinesu – Mavuba, Mareček – V. Kadlec (C) (66. Albiach), M. Frýdek (80. Lafata), Vatajelu (71. Biabiany) – Josef Šural. 

FC Vysočina Jihlava: Hanuš – Fulnek, Tlustý, Kryštůfek, Keresteš – Zoubele (68. Urblík), Vaculík (C) – Záviška (81. Klíma), Dvořák, Popović (60. F. Novotný) – D. Ikaunieks. 
 

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky FC Vysočina Jihlava, AC Sparta Praha, Václav Kadlec, Dúbravka, Josef Šural

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozhodla chyba v úvodu zápasu. Vysočina prohrála na hřišti Sparty Praha 0:1 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.