Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Po porážce v Mladé Boleslavi zůstává Vysočina Jihlava stále na čtrnáctém místě tabulky

Vysočina Jihlava ve 26. kole nejvyšší fotbalové soutěže prohrála na hřišti Mladé Boleslavi poměrem 3:1. Tým z Vysočiny vedl, ale domácí celek dokázal skóre otočit. I přes porážku se situace Jihlavy nemění, zůstává čtrnáctá s náskokem dvou bodů na Hradec Králové a Příbram.

Domácí tým začal územní převahou, ale do vedení se dostala Jihlava, když si na Ikaunieksův centr v 19. minutě naskočil Marin Popovič a jemnou tečí ho usměrnil za Vejmolova záda - 0:1. Boleslavští na vyrovnání nečekali dlouho. Marešův centr našel na zadní tyči Lukáše Železníka, který hlavou prostřelil vysočinského Rakovana.

Do vedení šli domácí v 58. minutě, když Mebrahtu přenechal míč Petru Marešovi, který jej krásnou táhlou střelou uklidil k tyči - 2:1. Jihlava vyvinula velké úsilí, největší šanci měl Rabušic, ten ale mířil těsně vedle. Veškeré snahy o vyrovnání utnula situace v 87. minutě, kdy si míč zasekl domácí Tomáš Přikryl a hezky umístil míč mimo Rakovanův dosah - 3:1. Boleslav mohla vyhrát i vyšším rozdílem, ale Chramosta v tutovce selhal, a Přikrylovou gólové zakončení negoval praporek asistenta.

FK Mladá Boleslav - FC Vysočina Jihlava 3:1 (1:1)

Góly: 25. Železník, 58.Mareš, 86. Přikryl – 19. Popović.

Rozhodčí: Franěk – Pelikán, Peřina. Diváci: 2471.

Ml. Boleslav: Vejmola – Kysela (65. Jánoš), Da Silva, Stronati, Fleišman - Takács - Železník, Levin, Mareš (74. Matějovský), Přikryl - Mebrahtu (69. Chramosta). 

Jihlava: Rakovan – Tlustý (88. Duba), Štěpánek, Krejčí, Rosa – Vaculík (55. Batioja), Zoubele - Fulnek, Ikaunieks, Popović (62. Dvořák) – Rabušic.   

Foto www.fcvysocina.cz

Štítky FC Vysočina Jihlava, FK Mladá Boleslav, FC Hradec Králové, 1. FK Příbram, Petr Mareš, Lukáš Železník, Tomáš Přikryl, Da Silva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po porážce v Mladé Boleslavi zůstává Vysočina Jihlava stále na čtrnáctém místě tabulky | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.