Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Doposud stoprocentní Vysočina přivítá v pátek podvečer pražskou Duklu

Hráče Vysočiny čeká v pátek od 18 hodin druhý domácí zápas sezony. Po výborném vstupu do sezony, kdy Vysočina Jihlava nejprve skolila doma Varnsdorf 2:1 a venku porazila Ústí nad Labem stejným rozdílem, čeká ve 3. kole NÁRODNÍ:FORTUNA LIGY pražská Dukla.

Vysočina vstoupila do nové sezony nejlépe jak mohla, ze dvou zápasů získala maximální počet bodů. V pátek přivítá na domácím stadionu nepříjemného soupeře FK Dukla Praha. Ta vstoupila do soutěže stejně dobře jako Jihlava. V prvním kole porazila nováčka soutěže Vyškov 2:1, o týden později vyhrála v Třinci 3:1.

Vysočina má proti Dukle co napravovat, v minulé sezoně doma prohrála 0:1. Jihlava porazila pražského soupeře naposledy před dvěma roky, když se dvě minuty před koncem se trefil Stanislav Klobása. V tehdejší sestavě váleli Vaculík, Tlustý či Smejkal. Tehdejší vítězství si pamatují brankář Vejmola, který vítězné utkání odchytal a do utkání zasáhli tehdejší novic Radek Křivánek či dnešní kapitán Matúš Lacko.

Právě ten v prvním domácím zápase Vysočiny kvůli lehkému zranění odstoupil po prvním poločase a nezasáhl ani do druhého zápasu. Lukáš Zoubele taktéž kvůli lehkému zranění nezasáhl do druhého zápasu v Ústí nad Labem. Oba se již připravují s týmem a měli by být trenérovi k dispozici. Po zranění z přípravy se do tréninkového procesu zapojil Adam Ritter.

„Soupeř vyhrál dvě utkání po sobě. Řekl bych, že se jedná o velmi kombinační mužstvo s řadou hráčů, kteří si prošli první ligou. Tým mají dobře složený, dobře vedený. Kombinačně velmi silný. Umí se prosadit, dávají spousty branek. V prvních dvou kolech vstřelili 5 branek. Čeká nás soupeř, který má svoji kvalitu," okomentoval Vysočiny hlavní trenér Jan Kameník pražského soupeře.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Vysočina Jihlava | Zdroj FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Dukla Praha, druhá liga, fotbal, FC Vysočina Jihlava, FK Dukla Praha, FK Ústí nad Labem, FK Varnsdorf, úraz, Stanislav Klobása, Matúš Lacko, Vyškov, Lukáš Zoubele, Třinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Doposud stoprocentní Vysočina přivítá v pátek podvečer pražskou Duklu | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.