Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tak konečně! Vysočina prolomila domácí prokletí, porazila Táborsko 2:1

Konečně, dalo by se říci. Až na šestý pokus fotbalisté Vysočiny pocítili, jak chutná domácí vítězství. Ve středečním utkání proti Táborsku ukořistili vítězství 2:1, které je posunulo na desátou příčku druholigové tabulky.

Domácí mohli do vedení hned v úvodu, když se do šance dral Arroyo, ale přestřelil. Pak aktivitu převzalo Táborsko, Číže jako první vyzkoušel Kučera. Jihlava se nepoučila a od 30. minuty prohrávala po akci Majky, který předložil tutovku Vozihnojovi. Reakce Vysočiny však byla blesková, o dvě minuty později propadl Smejkalův přímý kop k Červovi který vyrovnal na 1:1. A ještě do poločasu byl obrat dokonán - Křišťálův centr dopravil do sítě ve 43. minutě premiérovým druholigovým gólem Shudeiwa.

Jihlavanům patřil i začátek druhého poločasu, ale Vedral ani Lacko neměli správně seřízená mířidla. Jihočeši poté přidali, ale velké šance si nevytvářeli. Naopak se museli mít na pozoru před kontry domácích. Když ale Arroyou ani střídající Klobása své možnosti nevyužili, zůstal na tabuli svítit výsledek 2:1, který celou fotbalovou Vysočinu mimořádně těší.

FC Vysočina Jihlava - FC MAS Táborsko 2:1 (2:1)

Góly: 32. Červ, 43. Shudeiwa – 30. Vozihnoj.

Rozhodčí: Franěk – Kotalík, Pečenka.

FC Vysočina: Číž – Křišťál (66. Svoboda), Štefánek, Vlček, Peřina (82. Tureček) – Lacko, Červ – Arroyo, Shudeiwa (87. Klobása), Smejkal – Vedral. 

Táborsko: Slávik – Icha (70. Dybala), Penc, Navrátil, Havrda – Vozihnoj (63. Tolno), M. Kučera, Boula (75. Schramhauser), P. Plachý (63. Čapek) – Majka, Musiol (75. Provazník).

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky Vysočina Jihlava, Táborsko, fotbal, druhá liga, FC Vysočina Jihlava, okres Tábor, FC MAS Táborsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tak konečně! Vysočina prolomila domácí prokletí, porazila Táborsko 2:1 | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.