Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dobrý vstup do jara. Fotbalisté Jihlavy zdolali Třinec

Zima skončila už i pro fotbalisty a první zápas jarní části sezony se FC Vysočina vydařil. Fotbalisté Jihlavy potvrdili domácí neporazitelnost a po dvou slepených brankách z 23. a 26. minuty porazili Třinec. Vysočina si tak připsala tři body do druholigové tabulky a po včerejším utkání má stejně bodů jako vedoucí Pardubice.

Favorizovaná Jihlava měla od počátku utkání více ze hry. Jedna ze zimních posil, konkrétně ekvádorský ofenzivní univerzál Luis Arroyo, přišla na Vysočinu právě z Třince. A právě tento hráč se v 23. minutě po uvolnění od Lacka dostal k balónu před vápnem a místo střely nacentroval na ještě lépe postaveného Jakuba Rezka, který třineckého gólmana Adamušku propálil mezi nohy.

Po třech minutách bylo na jihlavském stadionu ještě veseleji. Kličkující Rezek odvážně vrhl do vápna mezi stopery, odražený míč se dostal k extřineckému Luisi Arroyovi a ten šikovně podél gólmana zvýšil na 2:0. Ekvádorec v jihlavských barvách svoji branku příliš neslavil a spíše se omlouval svým bývalým spoluhráčům.

Ve druhém poločase bylo utkání spíše taktickou bitvou než pohledným fotbalem. Třinec se k příležitostem nedostal, ale v závěru zaznamenal alespoň své jediné tři střelecké pokusy. Jihlavě to ale na klidnou výhru stačilo.

FC Vysočina Jihlava – FK Fotbal Třinec  2:0 (2:0)

Branky: 23. Jakub Rezek, 26. Arroyo

Rozhodčí: Houdek – Hrabovský, Dobrovolný

Diváci: 973

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – Křišťál, Diouf, Tlustý (C), Javůrek – Fortelný, Lacko – Smejkal (90. M. Šimko), Zoubele (65. Klobása), Jakub Rezek – Arroyo (84. Koubek).

FK Fotbal Třinec: Adamuška – Omasta, Kušnír (C), Bedecs, Puchel (75. Akulinin) – Weber, Machalík (82. J. Valenta) – Hlúpik, Steinhübel, Cienciala – Wojnar.

Ohodnoť článek

Foto FC Vysočina Jihlava

Štítky fotbal, FC Vysočina, Třinec, sport, fotbalista, HC Oceláři Třinec, HC Dukla Jihlava, FC Vysočina Jihlava, FK Pardubice, Jakub Rezek, Luis Arroyo, FK Fotbal Třinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dobrý vstup do jara. Fotbalisté Jihlavy zdolali Třinec | Fotbal | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.