Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Opilec u Jihlavy nožem ohrožoval svou ženu. Snažil se ujet autem, zapadl ale v kamení

Dva trestné činy má na svědomí čtyřiačtyřicetiletý muž, který nožem ohrožoval svou manželku. K tomu se snažil řídit opilý.

K případu jihlavští policisté vyjížděli v úterý 29. října.

„Před jedenáctou hodinou večer přijali policisté na tísňové lince oznámení od ženy, která měla obavu ze svého partnera, muž ji ohrožoval nožem. Zranění žena neutrpěla, ukryla se v chatě a muž se snažil z místa ujet. Ihned po přijetí oznámení vyjeli do obce nedaleko Jihlavy policisté. Podezřelý muž s vozidlem najel na hromadu kamení, kde automobil uvízl,“ popisuje dramatické okamžiky Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Skončil v cele 

Přivolaní policisté muže zadrželi a při dechové zkoušce mu naměřili 1,36 promile alkoholu. Řidičský průkaz nepředložil. Muže hlídka odvezla na oddělení policie, kde byl po vyšetření lékařem umístěn do policejní cely.

„Policisté provedli šetření a zahájili prověřování případu. Zjistili, že muž nejprve své partnerce posílal výhružky prostřednictvím telefonu, poté přijel vozidlem Opel do obce, kde se v tu dobu jeho manželka nacházela v objektu rekreační chaty. Proti ženě, která stála na pozemku za brankou, vytáhl nůž a vyhrožoval jí, vyděšená žena utekla do chaty a opilý muž se snažil ujet,“ popsala průběh incidentu Kroutilová.

Na základě shromážděných důkazů mu sdělili podezření z přečinu nebezpečného vyhrožování spáchaného se zbraní a přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení. Čtyřiačtyřicetiletý muž je podezřelý ještě ze spáchání přestupku na úseku dopravy, také ten policisté šetří. Dále rozhodli o vykázání muže ze společného obydlí.

 

Foto Drbna

Štítky ohrožení, nůž, alkohol, Jihlava, chata, Opel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec u Jihlavy nožem ohrožoval svou ženu. Snažil se ujet autem, zapadl ale v kamení | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.