Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Při vážné dopravní nehodě čtyř vozidel se zranili čtyři lidé. Do vody unikla nafta

Záchranáři vyjížděli v pátek 19. července před 16. hodinou k vážné dopravní nehodě, a to na komunikaci I/34 v katastru obce Mladé Bříště. Výsledkem střetu čtyř vozidel jsou čtyři zranění lidé. Na místo byl povolán také odborník na životní prostředí.

K nehodě, při níž se srazila tři osobní a jedno nákladní vozidlo, vyjížděly dvě hasičské jednotky. Ty pomáhaly z vozidel vyndat tři osoby, a to speciálním vyprošťovacím zařízením. Celkem se zranili čtyři lidé.

„Jednu osobu zdravotníci transportovali do nemocnice letecky, tři osoby převezli k dalšímu ošetření sanitními vozy. Hasiči provedli na havarovaných vozidlech protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Při nehodě došlo k masivnímu úniku nafty z havarovaného nákladního vozidla. Na přilehlé vodní toky nainstalovali hasiči norné stěny. O situaci na místě byl informován příslušný orgán životního prostředí. Jeho zástupce se v průběhu zásahu dostavil na místo události,“ uvedla další informace k neštěstí Petra Musilová, mluvčí krajských hasičů.

Komunikace byla po nehodě zcela neprůjezdná. Provoz byl obnoven pár minut po 18. hodině. Na vyproštění havarovaného nákladního vozidla byla na místo povolána specializovaná firma.

Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování.

Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky nehoda, nafta, zranění, nemocnice, vrtulník, havárie, nákladní automobil, Mladé Bříště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při vážné dopravní nehodě čtyř vozidel se zranili čtyři lidé. Do vody unikla nafta | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.