Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Sedmapadesátiletá žena nepřežila střet dvou osobních aut. Další tři lidé se vážně zranili

, aktualizováno 3. září 2018, 9:26

Silnice Vysočiny mají další oběť. Dnes krátce po devatenácté hodině došlo na silnici I/34 mezi obcemi Rozkoš a Skála na Pelhřimovsku k tragické dopravní nehodě s fatálními následky. Na uvedeném místě se totiž čelně střetla dvě osobní auta, v jednom z nich zemřela řidička.

Ve druhém vozidle byly vážně zraněny tři osoby, včetně řidiče. „Sedmapadesátiletá řidička osobního vozidla Suzuki Ignis projížděla po silnici ve směru od obce Rozkoš. V klesání v pravotočivé zatáčce zřejmě nepřizpůsobila rychlost jízdy a s vozidlem dostala na mokré vozovce smyk, který nezvládla. Poté vyjela do protisměru, kde se čelně střetla s protijedoucím osobním automobilem Škoda Octavia," popsala podrobnosti Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Místo dopravní nehody bylo na několik hodin neprůjezdné. Policisté odkláněli provoz na objízdnou trasu z Rozkoše přes Dubí, Herálec a Bonkov.

Okolnostmi a příčinou tragické dopravní nehody se budou i nadále zabývat policisté.

Během dvou zářijových dnů se v našem kraji jedná již o druhou tragickou dopravní nehodu. Při té první přišel o život třiapadesátiletý řidič (více informací čtěte ZDE).

Štítky úmrtí, nehoda, střet, zranění, I/34, automobil, Kraj Vysočina, Rozkoš, okres Pelhřimov, Suzuki Ignis, Škoda Octavia, Dubí, Boňkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmapadesátiletá žena nepřežila střet dvou osobních aut. Další tři lidé se vážně zranili | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.