Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policie žádá svědky dopravní nehody u Golčova Jeníkova, aby se přihlásili na linku 158

K vážné dopravní nehodě došlo v neděli 25. února na obchvatu Golčova Jeníkova. Zranili se při ní dva lidé a policisté nyní hledají svědky, kteří by poskytli důležité informace.

„Policisté po příjezdu na místo zjistili, že osmnáctiletý řidič motorového vozidla Škoda Octavia kolem půl šesté večer projížděl po silnici první třídy a mezi obcemi Olšinky a Horky, kde s vozidlem havaroval. Řidič jel ve směru od obce Olšinky a na rovném a přehledném úseku komunikace vyjel s vozidlem vlevo přes protisměrnou část do silničního příkopu, kde narazil přední částí vozidla do betonového mostku,“ říká Dana Čírtková.

Osmnáctiletý řidič podle svých slov na místě nehody reagoval na situaci, která vznikla před ním, a proto strhl řízení auta vlevo, přičemž vyjel mimo silnici.  

ČTĚTE TAKÉ: FOTO: U Golčova Jeníkova bouralo auto. Dva lidé byli zaklíněni v autě, skončili v nemocnici 

„Při dopravní nehodě utrpěl lehké zranění řidič osobního vozidla a těžce se zranil spolujedoucí z osobního vozidla. Oba zranění muži museli být převezeni do zdravotnických zařízení. S řidičem motorového vozidla Škoda Octavia byla na místě dopravní nehody provedena dechová, jejíž výsledek byl negativní,“ pokračuje Čírtková.

K objasnění přesné příčiny dopravní nehody se policisté z dopravního inspektorátu Havlíčkův Brod obracejí na případné svědky, kteří sami viděli průběh dopravní nehody nebo místem projížděli v době, kdy se nehoda stala, aby se přihlásili na lince tísňového volání 158 nebo přímo na dopravním inspektorátu Havlíčkův Brod, a to na telefonu 974 271 259.

Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky nehoda, svědci, linka 158, Golčův Jeníkov, zranění, dopravní nehoda, Škoda Octavia, Olšinka, Horky, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie žádá svědky dopravní nehody u Golčova Jeníkova, aby se přihlásili na linku 158 | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.