Počasí dnes10 °C, zítra13 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

V Horní Cerekvi se našly čtyři nepovolené hrací automaty. Pokuta může být až 50 milionů korun

Celníci odhalili tento týden provozování nepovolených herních automatů ve dvou restauracích v Horní Cerekvi na Pelhřimovsku. Zajistili čtyři starší výherní hrací přístroje. Za nepovolené provozování hazardní hry hrozí provozovateli pokuta až do 50 milionů korun a propadnutí zadržených přístrojů.

Celníci našli hrací automaty ve čtvrtek. „Automaty se hrály bez platného povolení ve dvou restauracích náležejících stejnému provozovateli,“ sdělil mluvčí Celního úřadu pro Kraj Vysočina Richard Zeman.

Letos už celníci na Vysočině zajistili nepovolené výherní automaty na dvou místech. Začátkem května odhalili nelegální hernu v Přibyslavi na Havlíčkobrodsku. V tamním baru se automaty hrály pod hlavičkou stejného občanského sdružení jako v Novém Městě na Moravě na Žďársku, kde celníci zasahovali začátkem března. V Přibyslavi je provoz výherních hracích přístrojů stejně jako v Novém Městě na Moravě obecně závaznou vyhláškou městského úřadu zakázán.

Potírání nelegálního hazardu patří k prioritám celní správy, která od letošního ledna dozoruje dodržování zákona o hazardních hrách.

Foto www.encyklopedie-hazardu.cz | Zdroj ČTK

Štítky Horní Cerekev, hrací automat, hazardní hra, okres Pelhřimov, Kraj Vysočina, Přibyslav, Nové Město na Moravě, okres Havlíčkův Brod, okres Žďár nad Sázavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Horní Cerekvi se našly čtyři nepovolené hrací automaty. Pokuta může být až 50 milionů korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.