Počasí dnes12 °C, zítra19 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Dvě ženy se popraly v jihlavském baru v ulici Matky Boží. Jedna z nich skončila v nemocnici

Dvě ženy ve věku čtyřiadvacet a šestatřicet let se popraly v baru v jihlavské ulici Matky Boží. Ke rvačce došlo v pátek 31. března, nyní se případem zabývají jihlavští policisté.

Ke konfliktu mezi ženami došlo kolem třetí hodiny v noci. Nejprve se začaly slovně napadat, poté mladší z nich druhou ženu, která seděla na barové židličce, strčila a začala rvačka. Obě ženy spadly na zem. Mladší žena starší ženu udeřila pěstí do obličeje. Konflikt mezi nimi ukončili až další přítomní hosté baru.

Šestatřicetiletá žena utrpěla zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici. Ihned po přijetí oznámení začali policisté případ prověřovat. „Provedli výslechy osob, vyžádali si lékařské zprávy a shromáždili důkazy. Následně sdělili policisté oběma ženám podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, mladší z nich je navíc podezřelá ještě ze spáchání přečinu pokusu ublížení na zdraví. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ říká k případu Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

 

Foto Dominik Svoboda

Štítky rvačka, bar, hádka, ženy, zranění, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvě ženy se popraly v jihlavském baru v ulici Matky Boží. Jedna z nich skončila v nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.