Počasí dnes10 °C, zítra13 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

Zaměstnanec podniku v Jihlavě měsíc neodevzdával tržbu. Přišel si skoro na sto tisíc

Zpronevěry se dopustil devětapadesátiletý muž z Jihlavy, který pracoval v jednom z tamních zábavních podniků, kde obsluhoval herní automaty. Tím, že si nechával peníze, které měl odevzdat, si přišel na více než devadesát tisíc korun.

K podvodu došlo na konci předloňského roku. Devětapadesátiletý muž v té době pracoval  v jihlavském zábavním podniku, kde obsluhoval herní automaty. Peníze, které měl spravovat a odevzdat, si místo toho nechal a peníze použil pro svoji potřebu. Během měsíce muž zpronevěřil celkovou částku přes devadesát tisíc korun. Když byl odhalen, tak slíbil, že dluh bude splácet.

„Postupně uhradil poškozené společnosti přibližně polovinu zpronevěřené částky, poté ale přestal dohodnuté splátky hradit a nereagoval ani na opakované výzvy k zaplacení. Letos v únoru přijali policisté trestní oznámení a případ začali prověřovat kriminalisté oddělení hospodářské kriminality. Shromáždili důkazy a poté zahájili trestní stíhání devětapadesátiletého muže, případ kriminalisté dále vyšetřují,“ říká Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Foto pixabay.com

Štítky Jihlava, peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zaměstnanec podniku v Jihlavě měsíc neodevzdával tržbu. Přišel si skoro na sto tisíc | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.