Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Řidič, který smrtelně zranil chodce v Jihlavě, byl vypátrán na Berounsku. Seniora přejelo více aut

Jak jsme vás již informovali, dnes brzy ráno v Žižkově ulici v Jihlavě zemřel třiašedesátiletý chodec. Srazil ho automobil. V souvislosti s nehodou pátrali policisté po nákladním vozidle, které pravděpodobně chodce srazilo a z místa odjelo. Podařilo se jim ho najít v okrese Beroun.

Vyšetřováním zjistili, že chodce, který přecházel vozovku v místě, kde není přechod pro chodce, postupně přejelo několik vozidel, sdělila krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Policisté přijali oznámení o nehodě na lince tísňového volání 158 před 5:30. Nehoda se stala poblíž čerpací stanice ONO. „Došlo zde ke střetu pravděpodobně nákladního vozidla a chodce. Následky střetu jsou fatální, chodec na místě zemřel,“ uvedla mluvčí.

ČTĚTE TAKÉ: Nákladní auto dneska na okraji Jihlavy usmrtilo chodce, od nehody ujelo. Policie po řidičovi pátrá 

Podle ředitelky krajských záchranářů Vladislavy Filové utrpěl senior devastující poranění neslučitelná se životem. Vozovka byla po dobu vyšetřování uzavřená, místo nehody se podařilo zprůjezdnit kolem 8:45.

Případ tragické dopravní nehody převzali kriminalisté, aby stanovili její přesné okolnosti a míry zavinění. „S ohledem na probíhající prověřování nemůžeme k případu poskytovat žádné další informace,“ dodala policejní mluvčí.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Jihlava, havárie, nákladní automobil, okres Beroun, Beroun

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič, který smrtelně zranil chodce v Jihlavě, byl vypátrán na Berounsku. Seniora přejelo více aut | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.