Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Nákladní auto dneska na okraji Jihlavy usmrtilo chodce, od nehody ujelo. Policie po řidičovi pátrá

K tragické dopravní nehodě došlo dneska ráno na Žižkově ulici v Jihlavě. V blízkosti čerpací stanice došlo ke střetu pravděpodobně nákladního vozidla s třiašedesátiletým chodcem, který na místě zemřel. Silnice je zde neprůjezdná. Policie žádá svědky nehody o informace.

V Jihlavě v Žižkově ulici nepřežil dnes ráno chodec srážku s automobilem. V souvislosti s nehodou pátrají policisté po nákladním vozidle, které pravděpodobně chodce srazilo a z místa odjelo.

Policisté přijali oznámení o nehodě na lince tísňového volání 158 krátce před 05:30. Nehoda se stala poblíž čerpací stanice ONO. „Došlo zde ke střetu pravděpodobně nákladního vozidla a chodce. Následky střetu jsou fatální, chodec na místě zemřel,“ uvedla krajská policejní mluvčí Dana Čírtková. Vozovka je podle ní v místě nehody zcela neprůjezdná.

Policisté pátrají po nákladním vozidle, které pravděpodobně chodce srazilo a z místa odjelo. „Nákladní auto se světlou plachtou projíždělo místem, kde byl chodec sražen zhruba v 05:20. Jelo po silnici II/602 ve směru jízdy od Jihlavy a poté odbočilo vpravo na přivaděč směrem k jihlavskému tunelu,“ uvedla mluvčí. Policie žádá svědky, kteří by mohli poskytnout informace k nákladnímu vozidlu, nebo k jeho řidiči, aby se přihlásili na lince 158.

Foto Dominik Svoboda | Zdroj ČTK

Štítky Jihlava, nákladní automobil, havárie, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nákladní auto dneska na okraji Jihlavy usmrtilo chodce, od nehody ujelo. Policie po řidičovi pátrá | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.