Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Ihned přijeďte! Mám strach, že mi ublíží můj blízký příbuzný, volala žena na tísňovou linku 158

Policisté v těchto dnech řeší případ, ke kterému došlo v pátek 10. března v obci na Jaroměřicku. Po jedné hodině v noci volala na linku 158 žena s tím, že se jí do domu snaží dostat opilý příbuzný a že z něj má strach. Policie se proto ihned vydala na místo.

Čtyřiadvacetiletý opilý muž byl v době příjezdu hlídky již v domě, kam se dostal po rozbití vstupních dveří. Policisté ho zajistili, při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 1,9 promile alkoholu. Dále zjistili, že kromě vchodových dveří poškodil ještě další dveře v domě. Na svou čtyřiasedmdesátiletou blízkou příbuznou opilý mladík křičel a vyhrožoval, že jí ublíží.

„Policisté opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Dále zjistili, že mladý muž se ke své blízké příbuzné choval agresivně již v minulosti, stalo se tak opakovaně, zpravidla, když byl pod vlivem alkoholu, a jeho agresivita se stupňuje,“ dodává k případu z Jaroměřicka Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Policisté agresivního muže vykázali z domu. „Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu nebezpečného vyhrožování, případ prověřují,“ uzavírá policejní mluvčí Kroutilová.

Foto Dominik Svoboda

Štítky dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ihned přijeďte! Mám strach, že mi ublíží můj blízký příbuzný, volala žena na tísňovou linku 158 | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.