Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hledá se šestnáctiletá dívka. Naposledy byla viděna před necelými třemi týdny

Policisté vyhlásili celostátní pátrání po šestnáctileté Sofii Janě Bugošové, která odjela ve středu 17. února kolem 16. hodiny z místa svého trvalého bydliště v Bystřici nad Pernštějnem. Od té doby ji nikdo neviděl.

Dívka je vysoká přibližně 163 centimetrů, má štíhlou postavu, hnědé oči a tmavé, dlouhé vlasy. Na zápěstí levé ruky má podélnou jizvu o délce 4 centimetry. Naposledy na sobě měla oblečenou zelenou bundu do pasu s maskáčovým vzorem a s kapucí, černé legíny, černé kotníkové tenisky s bílými tkaničkami.

Veškeré dostupné informace i s jejím popisem byly předány policejním hlídkám. Do současné doby se však šestnáctiletou dívku vypátrat nepodařilo.

„Na základě šetření policisté zjistili, že by se dívka mohla pohybovat v Brně. Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se dívka v současné době mohla nacházet, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ vyzývá Stanislava Miláčková, policejní mluvčí.

Štítky Bystřice, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledá se šestnáctiletá dívka. Naposledy byla viděna před necelými třemi týdny | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.