Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Auto se střetlo s invalidním vozíkem. Policisté teď hledají svědky události

Havlíčkobrodští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo v pátek 4. října kolem půl sedmé hodiny večer na ulici Na Ostrově. Řidič osobního vozidla se střetl se starší ženou jedoucí na invalidním vozíku. Policisté teď hledají svědky události.

„Seniorka po střetu přepadla přes obrubník na travnatý povrch. Po pádu utrpěla zranění a byla zdravotnickou záchrannou službou převezena do havlíčkobrodské nemocnice. Vlivem dopravní nehody došlo k předběžné škodě za více než 30 tisíc korun. Po přijetí oznámení o dopravní nehodě provedli policisté šetření. Místo ohledali a zadokumentovali,“ shrnula mluvčí policie Michaela Lébrová.

Policisté uvítají svědectví osob, které střet ženy na invalidním vozíku s projíždějícím vozidlem viděly. „Policisté žádají, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Zároveň se obracejí také na řidiče, kteří místem projížděli a mají ve vozidle palubní kameru, která průběh dopravní nehody nebo situaci těsně před ní zaznamenala, aby se přihlásili,“ dodala mluvčí policie.

Ohodnoť článek

Foto Anh Tuan Tran

Štítky dopravní nehoda, policie, svědci, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto se střetlo s invalidním vozíkem. Policisté teď hledají svědky události | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.