Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

Policie řeší loupežné přepadení v Pelhřimově. Hledají se řidiči s kamerami

Od středečního odpoledne pátrají policisté z Vysočiny po pachateli loupežného přepadení. Nyní se obrací s naléhavou výzvou na případné svědky celé události.

O loupežném přepadení prodejny klenotnictví v pelhřimovské ulici Dr. Tyrše se policisté dozvěděli ve středu před třetí hodinou odpoledne. „Do prodejny vstoupil neznámý pachatel, který přepadl se zbraní v ruce prodavačku. Z prodejny odcizil různé zboží,“ popsala policejní mluvčí Dana Čírtková s tím, že při přepadení nebyl nikdo zraněn.

Kriminalisté případ šetří jako podezření ze zvlášť závažného zločinu loupeže a po pachtěli pátrají. Potřebují však pomoc případných svědků. „Jedná se zejména o řidiče, kteří mají ve svých vozidlech záznamová zařízení a kteří včera – ve středu 2 října – v době od 12:40 do 13:30 hodin projížděli se svými vozidly po silnici II/602 mezi Jihlavou a Pelhřimovem, a to v obou směrech. Stejně tak se obracíme  na řidiče, kteří projížděli včera v době od 14:30 – 15:30 hodin po silnici I/34 mezi Pelhřimovem a Humpolcem, a to také v obou směrech,“ uvedla mluvčí.

Policie uvítá také případné svědectví osob, kteří si ve středu odpoledne v čase okolo tři čtvrtě na tři povšimli pohybu podezřelé osoby nebo osob v ulici Dr. Tyrše u prodejny s klenoty. Případní svědci mohou kontaktovat linku 158.

Ohodnoť článek

Autoři | Tisková zpráva | Foto Dominik Svoboda | Zdroj Policie ČR

Štítky přepadení, pátrání, loupežné přepadení, policie, svědci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie řeší loupežné přepadení v Pelhřimově. Hledají se řidiči s kamerami | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.