Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

V Havlíčkově Brodě se srazila dvě auta, jedno mělo přívěs. Policie hledá svědky i záznamy z kamer

Policisté na Vysočině se zabývají dopravní nehodou, která se stala ve čtvrtek 26. září kolem 19. hodiny v Havlíčkově Brodě, konkrétně v místě čtyřramenné křižovatky ulic Masarykova a Husova. A hledají důležité svědky.

„V místě světelné křižovatky došlo ke střetu automobilu Renault Master s přívěsem, jehož řidič jel po hlavní silnici ve směru od Jihlavy s osobním vozidlem Škoda Fabia, jehož řidič jel z pohledu vozidla Renault z pravé strany z ulice Havlíčkova. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče z vozidla Škoda a jeho spolujedoucí, kteří byli zdravotnickou záchrannou službou převezeni do havlíčkobrodské nemocnice. Přítomnost alkoholu byla u obou řidičů vyloučena,“ informovala policejní mluvčí Michaela Lébrová. Zároveň vyčíslila, že hmotná škoda byla vyčíslena na 150 tisíc korun.

Dopravní nehodou se nyní zabývá policie, která se zároveň obrací na veřejnost. Hledá důležité svědky. „Tímto je žádáme, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté se zároveň obracejí na řidiče, kteří místem projížděli a mají ve vozidle palubní kameru, která průběh dopravní nehody, případně situaci těsně před nebo po ní zaznamenala, také v tomto případě žádáme, aby se případný majitel kamerového záznamu přihlásil,“ vyzývá mluvčí Lébrová.

Ohodnoť článek

Foto Se svolením Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, střet, incident, přívěs, auto, křižovatka, svědek, kamera, záznam, policie, veřejnost, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Havlíčkově Brodě se srazila dvě auta, jedno mělo přívěs. Policie hledá svědky i záznamy z kamer | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.