Počasí dnes10 °C, zítra13 °C
Neděle 15. září 2024  |  Svátek má Jolana
Bez reklam

Nehoda na Třebíčsku měla tragické následky, zemřela řidička jednoho z aut

Jedna osoba zemřela a sedm dalších se zranilo. Takový je výsledek dopravní nehody, ke které došlo v neděli 1. září po poledni na silnici I/38 vedoucí od Jihlavy na Znojmo.

„Dnes před 13:00 jsme přijali oznámení o střetu dvou vozidel na silnici I/38 na křizovatce Lesonice - Martínkov. Nehoda má tragické následky. Řidička jednoho z vozidel na místě zemřela, ve druhém voze se těžce zranily dvě osoby a další dvě se zranily lehce,“ informovala policejní mluvčí Dana Čírtková. Následně upřesnila, že zraněných osob je sedm, šest z nich jsou cizinci.

Na místě byly sanitky z Moravských Budějovic, Jemnice, Třebíče a Jihlavy. Vrtulník letěl z Brna, ten z Jihlavy totiž zasahoval jinde a zapojil se až následně. „Celkově jsme ošetřili sedm pacientů, které jsme transportovali do nemocnic v Brně, v Jihlavě a Třebíči,“ sdělil mluvčí záchranářů Petr Janáček.

Místo nehody bylo do půl sedmé neprůjedzné, poté tam byl kyvadlový provoz. Večer také mluvčí police upřesnila, že řidičce, která zemřela, bylo osmašedesát let. „K nehodě došlo  zřejmě poté, co řidička s osobním vozidlem nedala přednost v jízdě vozidlu, které jelo po hlavní silnici,“ dodala Čírtková.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Se souhlasem Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, úmrtí, zranění, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda na Třebíčsku měla tragické následky, zemřela řidička jednoho z aut | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.