Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Řidič v Hradební zřejmě usnul a boural. Utrpěl těžké zranění, vrtulník do transportoval do Brna

Vážná dopravní nehoda se stala dnes krátce po půlnoci v jihlavské Hradební ulici. Padesátiletý řidič se těžce zranil a byl vrtulníkem transportován do brněnské nemocnice.

Na místě zasahovaly dvě posádky z Jihlavy a odvolán byl záchranářský vrtulník z Brna. Řidič utrpěl těžké zranění a byl letecky transportován do nemocnice v Brně.

„Padesátiletý řidič automobilu Fiat Ducato jedoucí ve směru od ulice Brněnská zřejmě na chvilku usnul, přejel s vozidlem do protisměru a dále mimo komunikaci, kde narazil do sloupu veřejného osvětlení, který automobil přelomil. Následně pokračoval v jízdě po travnaté ploše a narazil ještě do vzrostlého stromu. Při nárazu došlo k odlétnutí částí havarovaného vozidla na projíždějící automobil Škoda Fabia, a došlo tak k jeho poškození," popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Na místě zasahovaly dvě zdravotnické posádky z Jihlavy a také záchranářský vrtulník z Brna. „Řidič utrpěl těžké zranění a byl letecky transportován do nemocnice v Brně," doplnil mluvčí krajské záchranky Petr Janáček. 

Dechovou zkoušku nebylo možné u řidiče vzhledem k jeho zdravotnímu stavu provést, byl nařízen odběr krve.ři nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za 160 tisíc korun. „Dopravní nehodu policisté šetří," dodala Kroutilová. 

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, zranění, Hradební, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Hradební zřejmě usnul a boural. Utrpěl těžké zranění, vrtulník do transportoval do Brna | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.