Počasí dnes24 °C, zítra24 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Jeden člověk zemřel během večerní nehody, nepřežil střet s náklaďákem. Na místě byl i požár

, aktualizováno 19. června 2024, 6:50

Tragická nehoda se stala dnes večer na silnici I/19 mezi obcemi Kámen a  Obrataň u odbočky na Šimpach. Přinesla úmrtí, řidiči osobního auta se stal osudným střet s nákladním vozidlem.

„Silnice je v místě v obou směrech neprůjezdná. Jedno z vozidel hoří. Na místě zasahují všechny složky IZS," informovala v úterý večer policejní mluvčí Dana Čírtková s tím, že dva lidé v osobním autě zemřeli. To následně upravila na jednu oběť. Řidič nákladního vozidla byl nakonec převezen s podezřením na lehké zranění do nemocnice. Dechová zkouška byla negativní. 

„Z důvodu uzavřené silnice budeme stavět objízdnou trasu přes Pacov a Eš. Zatím nelze odhadovat, jak dlouho bude silnice uzavřená," dodala Čírtková. Silnici se následně podařilo zprůjezdnit až další den v půl páté ráno.

Po půlnoci z úterý na středu pak Čírtková upřesnila podrobnosti k nehodě. „Z šetření na místě vyplývá, že osobní vozidlo vyjelo do protisměru a čelně se střetlo s nákladním vozidlem. Po nárazu začala obě vozidla hořet,“ uvedla s tím, že po uhašení požáru bylo z vraku osobního auta vyproštěno torzo jedné osoby, kterou se nepodařilo identifikovat.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Kaser | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, úmrtí, tragická, požár, I/19

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jeden člověk zemřel během večerní nehody, nepřežil střet s náklaďákem. Na místě byl i požár | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.