Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Neděle 7. července 2024  |  Svátek má Bohuslava
Bez reklam

Řidič v autě se srazil se sanitkou v protisměru, pět zraněných. Neviděli jste tuto vážnou nehodu?

Policisté šetří vážnou dopravní nehodu, která se stala ve čtvrtek 6. června před 17. hodinou na Třebíčsku. Řidič v osobním autě se srazil se sanitkou v protisměru. Pět lidí skončilo v nemocnici.

„Řidič vozidla Ford Galaxy po silnici druhé třídy číslo 360 v úseku u obce Petrůvky ve směru jízdy na obec Výčapy. Z dosavadního šetření vyplynulo, že když se blížil k před ním stojícím vozidlům, vyjel do protisměru a došlo ke střetu s protijedoucím vozidlem zdravotnické záchranné služby. Po střetu skončil VW Transporter na boku a osobní vozidlo bylo odmrštěno do silničního příkopu," popsala incident policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Incident přinesl několik zranění, a to u obou řidičů a dále u tří spolujezdců. „Ošetřili jsme celkem pět osob. Řidič osobního auta utrpěl středně těžké zranění a dva pasažéři ze sanitního vozidla se zranili lehce. Převezeni byli sanitkami do nemocnice v Třebíči,“ informoval mluvčí krajské záchranné služby Petr Janáček. „Zranění těžšího charakteru utrpěl spolujezdec z osobního auta a jeden z našich záchranářů. Oba zraněné jsme letecky transportovali do nemocnice v Brně,“ doplnil.

Policisté provedli u obou řidičů test na alkohol, měl negativní výsledek. „Škoda, která při nehodě vznikla, byla předběžně vyčíslena na více než dva miliony korun. Dopravní nehodu a veškeré její související okolnosti policisté šetří. Žádáme občany, kteří dopravní nehodu viděli a dosud nekontaktovali policii, aby se přihlásili na tísňové lince 158," dodala Kroutilová. 

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, sanitka, zranění, Petrůvky, Výčapy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v autě se srazil se sanitkou v protisměru, pět zraněných. Neviděli jste tuto vážnou nehodu? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.