Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Krádež u Třeště. Majitel dvou maringotek přijel na místo a už je tam nenašel, zloděje i svědky hledá policie

Jihlavští policisté se obrací na veřejnost, která by mohla pomoci s vyšetřováním krádeže dvou maringotek, jež zmizely v zahrádkářské kolonii u Třeště na Jihlavsku. Policisté pátrají nejen po nich, ale i po člověku, který je ukradl.

„Ke krádeži došlo v době od začátku února do pátku 5. dubna. Obě maringotky měl jejich majitel odstavené v zahrádkářské kolonii v lokalitě u silnice vedoucí z Třeště na obec Stajiště v místech mezi Váňovským rybníkem a Šibeničním vrchem. Jedna z maringotek byla uzpůsobena a sloužila jako včelín a druhá byla téměř prázdná. Když majitel na místo přijel, už je zde nenašel,“ sdělila ke krádeži policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Krádeží maringotek se po oznámení začala zabývat policie. A obrací se i na veřejnost, která by mohla poskytnout informace směřující k vypátrání odcizených maringotek a dopadení pachatele.

„Vzhledem k tomu, že k odtažení maringotek bylo nutné využít odpovídající techniku, která mohla vzbudit pozornost okolí, a maringotky není vzhledem k jejich velikosti tak snadné zcela ukrýt, žádají policisté, aby se na tísňové lince 158 přihlásili občané, kteří transport maringotek u Třeště zaznamenali nebo by mohli poskytnout informace, kde se v současné době nacházejí. Policisté také uvítají informace vedoucí k vypátrání osoby či osob, které maringotky odvezly,“ vyzývá Kroutilová.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky zloděj, krádež, maringotka, majitel, svědek, veřejnost, policie, kolonie, Třešť

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krádež u Třeště. Majitel dvou maringotek přijel na místo a už je tam nenašel, zloděje i svědky hledá policie | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.