Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opilý muž v Moravských Budějovicích napadl svoji přítelkyni. Na deset dní byl vykázán z bytu

Policisté v Moravských Budějovicích museli v pondělí 2. ledna zasahovat ve společném bytě devětadvacetiletého muže a jeho přítelkyně. Kvůli fyzickému napadení ženy musel být devětadvacetiletý muž z bytu vykázaný. K události došlo před 22. hodinou.

Policii zavolal muž, který slyšel z bytu podezřelé zvuky. Na místo ihned vyjela policejní hlídka, aby celou situaci prověřila. V bytě policisté nalezli mladou ženu, která byla zraněná, přivolali proto také zdravotnickou záchrannou službu.

„Na základě šetření policisté zjistili, že ženu po předchozím slovním napadení fyzicky napadl její opilý přítel, který po útoku z bytu odešel. Ženu opakovaně udeřil a v bytě poškodil i zařízení, včetně skleněných výplní dveří. Zraněná žena byla převezena na ošetření do nemocnice. Policisté začali po agresivním muži v lokalitě pátrat, nalezli ho během necelé hodiny a muže zajistili. Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 1,45 promile alkoholu,“ doplňuje Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Devětadvacetiletého opilého muže policisté odvezli na policii, kde byl umístěn do cely. „V současné době je fyzické napadení šetřeno jako podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití. Dále je muž podezřelý ještě ze spáchání přestupku proti majetku,“ říká Kroutilová.

V úterý 3. ledna policie rozhodla o vykázání devětadvacetiletého muže ze společného bytu na dobu deseti dnů.

Případ se dále vyšetřuje. 

Foto Dominik Svoboda

Štítky Moravské Budějovice, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž v Moravských Budějovicích napadl svoji přítelkyni. Na deset dní byl vykázán z bytu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.