Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Vandal v Brodě poškodil v parku šest lamp. Neznáte mladíky na fotkách?

Havlíčkobrodští policisté šetří poškození veřejného osvětlení, a v souvislosti s tím hledají mladé muže zachycené na fotkách. Veřejné osvětlení poškodil vandal v pátek 10. listopadu kolem půl šesté večer v prostoru nemocničního parku v ulici Husova.

„Pachatel poškodil šest lamp veřejného osvětlení, a to tak, že je vyvrátil. Svým jednáním způsobil škodu přes šedesát tisíc korun. Po přijetí oznámení začali policisté případ prověřovat. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci,“ sdělila podrobnosti policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Policisté začali vyhodnocovat získané poznatky a také záznamy z kamer. A potřebovali by zjistit totožnost mužů na fotografiích, kteří se v lokalitě pohybovali, a mohli by tak poskytnout informace důležité pro objasnění případu.

„Žádáme mladé muže a občany, kteří je poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybují, aby se přihlásili na tísňové lince 158,“ vyzývá mluvčí Lébrová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky vandal, vandalismus, policie, poškození, veřejné, osvětlení, lampy, pátrání, veřejnost, Havlíčkův Brod

Vandal v Brodě poškodil v parku šest lamp. Neznáte mladíky na fotkách? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.