Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Zmatená seniorka se málo oblékla a odešla z domu. Našel ji muž, byla podchlazená, zavolal proto policii

V nemocnici kvůli podchlazení skončila seniorka, kterou našel muž, jenž se pak obrátil na policii. Podle informací od policejní mluvčí Jany Kroutilové šlo o ženu, kterou hledali její blízcí.

„V pondělí 4. prosince přijali policisté před třetí hodinou odpoledne oznámení o seniorce, která odešla z místa svého aktuálního pobytu v Kamenici nad Lipou nedostatečně oblečená, nikdo nevěděl, kam šla, a nepodala o sobě žádnou zprávu. Oznamovatelé ji nemohli najít, a proto se s žádostí o pomoc obrátili na policii. Pohřešovaná žena se navíc špatně orientuje a ohrožovalo ji mrazivé počasí,“ doplnila Jana Kroutilová.

Policisté začali seniorku okamžitě v lokalitě hledat. Naštěstí se v krátké době na policii obrátil muž, který dezorientovanou seniorku našel v nedaleké obci. Nalezenou ženu vzal do tepla a čekal na příjezd policistů. Ti následně zjistili, že se jedná o pohřešovanou seniorku.

„Žena byla podchlazená, proto policisté přivolali zdravotnickou záchrannou službu. Zdravotníci seniorku převzali do péče a odvezli ji do nemocnice,“ řekla závěrem mluvčí policistů.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Bartoš | Zdroj Policie ČR

Štítky seniorka, pohřešovaná, mráz, policie, Kamenice nad Lipou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zmatená seniorka se málo oblékla a odešla z domu. Našel ji muž, byla podchlazená, zavolal proto policii | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.