Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Policisté v kraji kontrolovali mládež, jestli nepije alkohol. Obešli bary, kluby a další místa, kde se mladí lidé schází

Policisté na Vysočině se v uplynulém týdnu zaměřili na mladé lidi, kterým ještě nebylo 18 let. Zajímalo je, jestli v barech, klubech či restauracích nepijí alkohol. Kontroly přinesly dobré výsledky.

„Policisté ve večerních hodinách prohlédli ve městech a obcích restaurace, podniky, bary, kluby a další místa, kde se scházejí mladí lidé. V některých případech se k policistům připojili zástupci České obchodní inspekce, živnostenského úřadu, celní správy, pracovníci hygienické stanice nebo hasiči, kteří prováděli kontroly v rámci své činnosti a kompetencí, zjištěné nedostatky řešili,“ sdělila ke kontrolám policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Ve středu 25. října se policisté zaměřili na zábavní podniky v Jihlavě, v pátek v Třebíči, na Pelhřimovsku a Žďársku, v sobotu kontrolovali provozovny v Havlíčkově Brodě.

K celkovým výsledkům sdělila Kroutilová velmi dobrou zprávu - v zábavních podnicích a provozovnách policisté nenalezli mladého člověka mladšího osmnácti let, který by byl pod vlivem alkoholu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky mládež, alkohol, nezletilý, kontrola, bar, podnik, restaurace, klub, policie, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin VYSTRČIL

Ať zkontrolují skatepark na českém mlýně. To budou koukat co tam najdou!

Pondělí, 30. října 2023, 18:39Odpovědět

Policisté v kraji kontrolovali mládež, jestli nepije alkohol. Obešli bary, kluby a další místa, kde se mladí lidé schází | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.