Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

VIDEO: Krádež tašky v jihlavském zábavním podniku. Policie hledá mladíka ze záznamu, neznáte ho?

Jihlavští policisté šetří krádež příruční tašky, k níž došlo v sobotu 23. září kolem třetí hodiny ráno v zábavním podniku v Žižkově ulici v Jihlavě. A hledají muže na videu. Zároveň vyzývají veřejnost ke spolupráci.

„V zábavním podniku si nechal majitel svoji tašku odloženou na stole, kde na chvíli zůstala bez dozoru. Situace využil pachatel a tašku vzal. Krádeží vznikla majiteli škoda přibližně za pět tisíc korun,“ sdělila ke krádeži Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Po oznámení se případem začali zabývat jihlavští policisté. V rámci vyšetřování vyhodnotili také dostupné záznamy z kamer. V zájmu prověřování by potřebovali zjistit totožnost muže na videozáznamu a s žádostí o spolupráci se proto obracejí na veřejnost.

„Žádáme občany, kteří muže poznají, případně mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158,“ vyzvala mluvčí policistů.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krádež, zloděj, video, záznam, veřejnost, taška, pátrání, policie, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Strapina

Taška respektive baťoh za pět táců?!To my přijde nějaký dívný a i kdyby toho výtečníka chytli,tak i tak má majitel poprdeli,protože to za pár šupů prodal v bazaru aby měl na drogy či chlast!!!!!!!!

Pátek, 13. října 2023, 15:42Odpovědět

VIDEO: Krádež tašky v jihlavském zábavním podniku. Policie hledá mladíka ze záznamu, neznáte ho? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.