Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Policie žádá veřejnost o spolupráci, během víkendových závodů v Chotěboři byl odcizen závodní speciál

V době víkendových motocyklových závodů v Chotěboři na Havlíčkobrodsku došlo k odcizení jednoho stroje, který stál na volně přístupné ploše před depem. Vyšetřující policisté se nyní obracení na veřejnost s žádostí o spolupráci.

K odcizení závodního motocyklu došlo v sobotu 30. září v době kolem poledne v Chotěboři. „Pachatel v místě zvaném Koukalky v době konání motocyklových závodů odcizil z volně přístupové plochy před depem motocyklů závodní speciál Yamaha 250 YZF,“ uvedla policejní mluvčí Michaela Lébrová

Majiteli svým jednáním způsobil škodu ve výši 90 tisíc korun. Úkony trestního řízení jsou zahájeny pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. 

Případ policisté prověřují, v rámci šetření zjistili maximální množství informací, přesto se obracejí na veřejnost. „Žádáme občany, kteří by mohli poskytnout informace k objasnění případu a dopadení pachatele, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Také uvítáme jakékoliv informace vedoucí k vypátrání odcizeného motocyklu,“ doplnila Lébrová.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Chotěboř, odcizení, krádež, motocykl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie žádá veřejnost o spolupráci, během víkendových závodů v Chotěboři byl odcizen závodní speciál | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.