Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Tragická dohra noční nehody na dálnici. Po vystoupení z auta jednoho z řidičů smrtelně zranilo jiné vozidlo

Na dálnici D1 došlo v noci z neděle na pondělí k tragické události. Na 103. kilometru ve směru na Brno došlo nejprve ke střetu dvou vozidel, z nichž jedno skončilo na střeše. Když účastníci nehody následně řešili její okolnosti, byla jedna osoba smrtelně sražena jiným projíždějícím vozidlem.

K tragické dopravní nehodě došlo v pondělí před třetí hodinou ranní na dálnici D1 na 103. km ve směru jízdy na Brno. Došlo zde nejdříve k nehodě mezi dvěma vozidly. Zahranční řidič ve VW Transporter se zřejmě plně nevěnoval řízení a narazil do osobního vozidla VW Polo, které taktéž řídil cizí státní příslušník. Auto bylo nárazem odraženo do krajových svodidel a následně do pravého jízdního pruhu, kde skončilo na střeše. Řidič vozidla VW Transporter přejel na krajnici, kde zastavil a zůstal stát.

„Poté se účastníci této dopravní nehody pohybovali po tělese dálnice. Projíždějící řidič s osobním vozidlem tyto osoby zřejmě přehlédl a jednu osobu srazil. Jednalo se o řidiče osobního vozidla VW Polo,“ informovala policejní mluvčí Dana Čírtková. Tento muž, navzdory okamžité reakci všech složek IZS, svým vážným zraněním podlehl. Do nemocnice byla s lehkými zraněními převezena i jeho spolujedoucí. 

„Další účastníci obou nehod byli jednorázově ošetření na místě nehody bez nutnosti jejich převozu do zdravotnického zařízení,“ doplnila Čírtková. V současné době je místo nehody stále průjezdné pouze levým jízdním pruhem a tvoří se kolona.

Věc tragické dopravní nehody si k dalšímu prověřování převzali kriminalisté z oddělení obecné kriminality SKPV Havlíčkův Brod.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, úmrtí, dálnice, D1

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická dohra noční nehody na dálnici. Po vystoupení z auta jednoho z řidičů smrtelně zranilo jiné vozidlo | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.