Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Žena v Jihlavě se před svým partnerem zamkla v bytě a on nemohl domů. Ukázalo se, že ji opakovaně týral

Policisté v Jihlavě šetří případ muže, který fyzicky ubližoval svojí partnerce, a to opakovaně. Tento násilník byl následně vykázaný ze společného bytu.

Vše se odehrálo v jednom z bytů v Jihlavě. „Začalo to tím, že sedmatřicetiletý muž ve večerních hodinách oznámil, že se nemůže dostat do bytu v Jihlavě, kde bydlí, který je zamčený s klíčem v zámku, a má tak o ženu obavu. Na místo vyjeli policisté. V bytě žena skutečně byla, měla na sobě ale zranění, které odpovídalo fyzickému napadení. Zranění si nevyžádalo okamžité lékařské ošetření. Policisté provedli šetření a zjistili, že se kromě fyzického napadení ten den dopouštěl muž vůči ženě fyzického násilí také v předchozí době,“ sdělila k případu Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Policie násilníka zajistila a skončil na policejním oddělení. Později si vyslechnul to, že je ze společného bytu vykázaný. „Případ šetří pro podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití,“ dodává Kroutilová. 

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto cocoparisienne / pixabay | Zdroj Policie ČR

Štítky napadení, násilí, byt, policie, zranění, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Recidivistům hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty, zákaz požívání alkoholu a drog. O důvodech dnešního zmaru píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články zde na drbně.

Úterý, 5. září 2023, 05:45Odpovědět

Žena v Jihlavě se před svým partnerem zamkla v bytě a on nemohl domů. Ukázalo se, že ji opakovaně týral | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.