Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muž v Jihlavě chtěl krást v restauraci v Žižkově ulici. Všímavá žena zavolala policii

Jihlavští policisté šetří vloupání, k němuž došlo v neděli 20. srpna v Jihlavě v ulici Žižkova. Zloděje si všimla žena, která přivolala městskou policii. Událost se stala kolem půl deváté dopoledne. 

„Podezřelého muže si ale při krádeži všimla žena, která přivolala strážníky městské policie. Muž se dal sice na útěk, strážníci ho ale na ulici nedaleko centra města vypátrali a dopadli. Měl u sebe i věci, které v budově odcizil. Přivolaní policisté podezřelého jednašedesátiletého muže zadrželi a odvezli na oddělení k provedení dalších nezbytných úkonů. Místo činu ohledali, zadokumentovali a provedli šetření,“ sdělila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté během vyšetřování zjistili, že zloděj vnikl do budovy, kde si začal v prostoru restaurace připravovat věci k odcizení. Vzhledem k tomu, že byl při krádeži přistižen, vzal část věcí a snažil se utéct, což se mu ale nepodařilo.

„Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, případ dále prověřují,“ doplnila Kroutilová.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky krádež, vloupání, restaurace, Žižkova, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Proč nejsou recidivistům a psychopatům hned nasazeny monitorovací náramky které jsou vyvinuty, ty by spolu se zákazem požívání alkoholu a drog, kontrolami, povinností zdržovat se v práci nabo doma, bránily v terorizováni lidí. Hned další článek Policie hledá zloděje který radil v kempu. O důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články zde na drbně.

Úterý, 22. srpna 2023, 03:03Odpovědět

Muž v Jihlavě chtěl krást v restauraci v Žižkově ulici. Všímavá žena zavolala policii | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.