Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Pumpu ve Velkém Meziříčí přepadl s nožem v ruce teprve šestnáctiletý mladík, hrozí mu až pět let ve vězení

Pachatelem, který v minulém týdnu přepadl čerpací stanici ve Velkém Meziříčí, byl teprve šestnáctiletý mladík, k jeho dopadení došlo hned druhý den. Mladý muž si už vyslechl obvinění ze spáchání loupeže a hrozí mu až pět let za mřížemi.

K přepadení čerpací stanice na ulici Františky Stránecké došlo ve čtvrtek 10. srpna po páté hodině večer. Maskovaný mladík v úmyslu získat finanční hotovost přistoupil k obsluze s nožem v ruce a požadoval vydání finanční hotovosti. „Poškozená žena z obavy o svůj život a zdraví peníze vydala. Poté mladík z čerpací stanice utekl. Způsobil škodu přes devět tisíc korun,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Policie hledá mladého muže, který s nožem v ruce přepadl benzinku v Meziříčí. Obrací se i na veřejnost

Také veřejnost se může zapojit do pátrání po zloději, který přepadl čerpací stanici ve Velkém Meziříčí. Čin se stal na benzince v ulici Františky Stránecké ve čtvrtek 10. srpna krátce po 17. hodině.

Kriminalisté z územního odboru Žďár nad Sázavou toto loupežné přepadení objasnili velmi rychle, podezřelého vypátrali už druhý den v obci nedaleko Velkého Meziříčí. Ukázalo se, že jde o teprve šestnáctiletého mladíka, se kterým bylo zahájeno trestní stíhání. Kriminalisté vypátrali i nůž, který mladík při loupeži použil a následně ho zajistili.

„Mladistvý byl na základě shromážděných důkazů obviněn ze spáchání provinění loupeže,“ řekl Radek Hraško, vedoucí oddělení obecné kriminality. Obviněný mladík nebyl v minulosti soudně trestán. Mladistvému za spáchanou trestnou činnost hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

Obviněný mladý muž je stíhán na svobodě. Případ kriminalisté nadále vyšetřují.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky přepadení, loupež, benzínka, čerpací, stanice, pátrání, zloděj, pachatel, Velké Meziříčí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pumpu ve Velkém Meziříčí přepadl s nožem v ruce teprve šestnáctiletý mladík, hrozí mu až pět let ve vězení | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.