Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Policie hledá mladého muže, který s nožem v ruce přepadl benzinku v Meziříčí. Obrací se i na veřejnost

Také veřejnost se může zapojit do pátrání po zloději, který přepadl čerpací stanici ve Velkém Meziříčí. Čin se stal na benzince v ulici Františky Stránecké ve čtvrtek 10. srpna krátce po 17. hodině.

„Kolem čtvrt na šest večer přišel maskovaný pachatel s nožem v ruce na čerpací stanici a vyžadoval po obsluze vydání finanční hotovosti, kdy tato z obavy o svůj život a zdraví muži peníze vydala. Poté pachatel z čerpací stanice utekl. Jednalo se o částku několik tisíc korun. Ke zranění osob nedošlo,“ uvedla k případu Michaela Lébrová, mluvčí policistů.

Na místo byly okamžitě vyslány policejní hlídky a začalo hledání pachatele. Případ prověřují žďárští kriminalisté. „Provedli ohledání místa činu, šetření a zadokumentování. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. Po pachateli policisté intenzivně pátrají,“ dodává Lébrová.

Podezřelý muž je ve věku kolem 25 let, vysoký přibližně 170 cm, štíhlé postavy. Na sobě měl oblečenou tmavou mikinu a tmavé kalhoty. Na zádech batoh tmavé barvy.

Do hledání pachatele se mohou zapojit i lidé z řad široké veřejnosti. „Žádáme občany, kteří by mohli poskytnout informace k vypátrání pachatele, aby se obrátili na tísňovou linku 158. Uvítáme také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu,“ vyzývá Lébrová.

Za spáchaný zvlášť závažný zločin loupeže hrozí pachateli trest odnětí svobody až na deset let.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky přepadení, loupež, benzínka, čerpací, stanice, pátrání, zloděj, pachatel, veřejnost, Velké Meziříčí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá mladého muže, který s nožem v ruce přepadl benzinku v Meziříčí. Obrací se i na veřejnost | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.