Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Rvačka v jihlavském trolejbusu. Mladík dal muži pěstí, incident pokračoval i po vystoupení na zastávce

Jihlavští policisté se zabývají rvačkou k trolejbusu, k níž došlo na konci letošního března. Rozepře se odehrála mezi dvěma muži, jeden z nich musel být kvůli zranění ošetřen v jihlavské nemocnici.

„Šestačtyřicetiletý muž je podezřelý ze spáchání přečinu výtržnictví. Mladistvý má sděleno podezření ze spáchání dvou provinění, a to pokusu ublížení na zdraví a výtržnictví. Muž i mladík jeli ve večerních hodinách v trolejbusu a došlo mezi nimi ke slovní rozepři, která přerostla ve fyzické napadení. Muž utržil opakované rány pěstí, na zastávce ho mladistvý vytáhl ven a v útoku pokračovat, i když muž zůstal ležet na zemi. V dalším napadání mladíkovi zabránili další lidé v okolí,“ uvedla podrobnosti k případu Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Napadený muž utrpěl zranění a zdravotníci ho převezli do jihlavské nemocnice. Po přijetí oznámení začali policisté případ prověřovat. Na základě shromážděných důkazů poté sdělili oběma mužům podezření z trestné činnosti. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Kaser

Štítky napadení, incident, násilí, zranění, trolejbus, MHD, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rvačka v jihlavském trolejbusu. Mladík dal muži pěstí, incident pokračoval i po vystoupení na zastávce | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.