Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Řidička nedala přednost autu na hlavní a došlo k nehodě. Výsledkem je lehčí zranění a škoda přes 50 tisíc

Policisté v Třebíči šetří dopravní nehodu, která se stala v neděli 7. května krátce před 18. hodinou. Ve Znojemské ulici v Třebíči se střetla čtyřiasedmdesátiletá řidička v Toyotě a řidič Opelu.

„Čtyřiasedmdesátiletá řidička jedoucí s osobním vozidlem Toyota se při vyjíždění z ulice Družstevní – označené jako vedlejší pozemní komunikace - nechovala ohleduplně a ukázněně a nedala přednost v jízdě po hlavní silnici jedoucímu osobnímu vozidlu Opel, jehož řidič projížděl po ulici Znojemská směrem k obci Střítež. Došlo ke střetu vozidel. Po nárazu bylo vozidlo Toyota odhozeno a následně narazilo do semaforu přiléhající ke komunikaci na ulici Kubišova,“ popsala incident Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Jak ukázaly testy na přítomnost alkoholu, ani jeden z účastníků nehody nebyl pod vlivem alkoholu. Vznikla pouze hmotná škoda na vozidlech a semaforu, a to ve výši asi 55 tisíc korun.

„Při střetu se lehce zranil řidič osobního vozidla, který byl převezen vozidlem k ošetření do nemocnice v Třebíči. Další okolnosti dopravní nehody šetří policisté z dopravního inspektorátu Třebíč,“ dodává Čírtková.

Ohodnoť článek

Foto Tomáš Kaser | Zdroj Policie ČR

Štítky nehoda, střet, přednost, zranění, policie, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička nedala přednost autu na hlavní a došlo k nehodě. Výsledkem je lehčí zranění a škoda přes 50 tisíc | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.