Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Záchranné složky jely k nehodě řidiče v Peugeotu. Muž nadýchal skoro 2,5 promile a vystřízlivěl na záchytce

Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky je nyní podezřelý šestačtyřicetiletý muž, který v úterý 2. května po 22. hodině boural. Byl totiž pod vlivem alkoholu.

Dopravní nehoda se stala v katastru obce Kletečná na Pelhřimovsku. „Šestačtyřicetiletý řidič jedoucí s osobním vozidlem Peugeot směrem na obec Humpolec nezvládl řízení a po projetí zatáčky s vozidlem vyjel mimo vozovku a havaroval do silničního příkopu, kde vozidlo narazilo do vzrostlého stromu. Ke zranění osob nedošlo. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. U řidiče provedli dechovou zkouškou, při které mu naměřili hodnotu 2,34 promile alkoholu. Přítomnost alkoholu potvrdily i opakované zkoušky,“ sdělila k incidentu Michaela Lébrová, mluvčí policistů.

Skončil na záchytce 

Poté byla řidiči v nemocnici odebrána krev a byl převezený na záchytku v Jihlavě, kde vystřízlivěl. Muž na místě přišel o svůj řidičský průkaz.

„Škoda, která při nehodě vznikla, byla předběžně vyčíslena na třicet pět tisíc korun. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodala Lébrová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, promile, alkohol, strom, policie, Kletečná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Záchranné složky jely k nehodě řidiče v Peugeotu. Muž nadýchal skoro 2,5 promile a vystřízlivěl na záchytce | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.