Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Zaměstnanec ve firmě na Jihlavsku nakradl krmnou směs za 70 tisíc. Vozil ji soukromému zemědělci

Zhruba dva měsíce dvěma mužům procházel podvod, kterého se dopouštěli v jedné ze zemědělských společností na Jihlavsku. Konkrétně šlo o krádež krmné směsi. Škoda se dostala na více než 70 tisíc korun.

U společnosti, jež sídlí na Jihlavsku, pracoval jeden muž z povedené dvojice, který se tam staral o zvířata. Krnou směs měl dávat ke zkrmení skotu. To ale tak úplně neplnil.

„Místo toho několikrát vyvezl směs svěřeným pracovním strojem z areálu do jiné obce soukromému zemědělci. Dvojici jejich plán vycházel přibližně tři měsíce, pak byl ale muž při jednání přistižen. V tu dobu zrovna krmnou směs vyvážel,“ sdělila k případu policejní mluvčí Jana Kroutilová s tím, že způsobená škoda přesáhla sedmdesát tisíc korun.

Po přijetí oznámení začali případ prověřovat policisté. Provedli šetření a shromáždili důkazy, na jejichž základě poté sdělili oběma mužům podezření ze spáchání trestného činu.

„Šestačtyřicetiletý muž je podezřelý ze spáchání přečinu zpronevěry a osmatřicetiletý muž z přečinu zatajení věci. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ dodala mluvčí Kroutilová.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com | Zdroj Policie ČR

Štítky krmivo, krmit, směs, krádež, zloděj, firma, zaměstnanec, obchod, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zaměstnanec ve firmě na Jihlavsku nakradl krmnou směs za 70 tisíc. Vozil ji soukromému zemědělci | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.