Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Podpálím to tady, vykřikoval muž na stadionu v Červené Řečici. Zapálil tam svíčky a byl dezorientovaný

Chci podpálit starý hokejový stadion v Červené Řečici. To oznámil v pátek 24. února po 21. hodině opilý muž na linku 158. Po příjezdu na místo nadýchal skoro tři promile.

prostoru stadionu pohybuje třicetiletý muž, který je zjevně pod vlivem alkoholu. „Muž se pohyboval v chátrající kabině starého volně přístupného hokejového stadionu v opuštěném sportovním areálu v obci Červená Řečice. Na místě policisté našli  také čtyři zapálené svíčky, kolem kterých muž nekoordinovaně padal na zem, při komunikaci s ním byl z jeho úst cítit silný zápach alkoholu a při snaze se postavit na nohy vrávoral a opětovně padal na zem,“ uvedla Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Silně opilý muž se neorientoval ani v čase ani v prostoru, přičemž stále vykřikoval slova „stejně to tady podpálím“. Policisté u muže provedli dechovou zkoušku, která měla pozitivní výsledek -  2,93 promile alkoholu v krvi.

„Protože muž  svým jednáním bezprostředně ohrožoval svůj život,  policisté muže zajistili a eskortovali k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici,“ dodala Čírtková.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky alkohol, promile, svíčka, stadion, 158, policie, Červená Řečice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podpálím to tady, vykřikoval muž na stadionu v Červené Řečici. Zapálil tam svíčky a byl dezorientovaný | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.