Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Tragický střet z minulého týdne. Policie hledá svědky nehody na Třebíčsku, při které zemřela cyklistka

Kriminalisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci v rámci prověřování tragické dopravní nehody, ke které došlo minulý týden na silnici mezi obcemi Nárameč a Budišov na Třebíčsku. Hledají svědky střetu osobního vozidla s cyklistkou a řidiče, kteří místem krátce před dopravní nehodou projížděli a mohli by tak poskytnout důležité informace k okolnostem, které nehodě přecházely.

Tragédie na Třebíčsku. Osobní auto se srazilo s cyklistkou, ta zemřela při transportu do nemocnice

Tragédie se odehrála dnes ráno na Třebíčsku mezi obcemi Budišov a Nárameč. Krátce po půl sedmé tam došlo ke střetu osobního auta s cyklistkou. Ta během leteckého transportu podlehla svým vážným zraněním.

K dopravní nehodě došlo v pátek 13. ledna přibližně deset minut po půl sedmé ráno na silnici druhé třídy číslo 390 mezi obcemi Budišov a Nárameč, a to na úseku v lokalitě U božích muk. Cyklistka utrpěla velmi těžká zranění, kterým během leteckého transportu do nemocnice i přes veškerou snahu zdravotnické záchranné služby podlehla.

Tragickou dopravní nehodu prověřují kriminalisté služby kriminální policie a vyšetřování. „Zatím jsme zjistili, že řidička osobního vozidla Škoda Octavia jela ve směru od Budišova a střetla se s cyklistkou jedoucí ve směru od obce Nárameč na elektrokole značky Crussis E-Savela,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová

Pro prověření veškerých okolností je důležité zjištění také situace, která tragické dopravní nehodě předcházela. Šetřením kriminalisté zjistili, že krátce před nehodou úsekem zřejmě projíždělo vozidlo. „Obracíme se tudíž na osádku tohoto vozidla, ale i dalších automobilů, které po silnici mezi obcemi v tu dobu projížděli a všimli si vozidla Škoda Octavia nebo cyklistky na elektrokole, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Rovněž žádáme případné svědky, kteří dopravní nehodu viděli, aby kontaktovali policii,“ apeluje Kroutilová.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky tragédie, úmrtí, nehoda, cyklistka, Třebíčsko, svědci, výzva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragický střet z minulého týdne. Policie hledá svědky nehody na Třebíčsku, při které zemřela cyklistka | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.