Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Policie hledá třináctiletou Sabinu z Jihlavy. Naposledy se pohybovala v Komenského ulici, teď se neozývá

Policisté vyhlásili celostátní pátrání po třináctileté Sabině Langerové z Jihlavy. A obrací se tímto i na veřejnost, která by mohla mít o dívce nějaké důležité zprávy.

Podle informací od policie byla Sabina Langerová naposledy viděna v sobotu 26. listopadu ve večerních hodinách v Jihlavě na ulici Komenského. Po odchodu o sobě nepodala žádnou zprávu a nelze ji zkontaktovat.

Sabina Langerová

Dívka je střední postavy, vysoká přibližně 160 centimetrů. Má hnědé oči a hnědé dlouhé rovné vlasy. Na sobě měla při odchodu oblečenou bílou bundu s kapucí, černé legíny, šedou mikinu a hnědé tričko. Obuté měla tenisky světlé barvy.

„V pondělí 28. listopadu přijali policisté oznámení o pohřešování dívky a vyhlásili po ní celostátní pátrání. Hledali ji ve městě, okolí a dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet nebo pohybovat. Dále prověřovali její kamarády a známé. Nelze vyloučit, že z Jihlavy odcestovala a může se tak pohybovat i na jiném místě republiky. Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná dívka nachází nebo pohybaby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ sdělila k pohřešované dívce Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR (redakčně upraveno) | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, dívka, policie, veřejnost, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá třináctiletou Sabinu z Jihlavy. Naposledy se pohybovala v Komenského ulici, teď se neozývá | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.