Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Méně drog na Pelhřimovsku. Kriminalisté zadrželi dealera pervitinu, posedí si až pět let ve vězení

Až pětileté vězení hrozí dvaatřicetiletému muži, který na různých místech Pelhřimovska distribuoval drogy. Konkrétně šlo o pervitin a marihuanu. Teď je stíhaný na svobodě.

Po muži bylo vyhlášeno celostátní pátrání a kriminalistům se ho podařilo zadržet v pondělí 7. listopadu. Na základě shromážděných důkazů zahájil policejní komisař trestní stíhání zadrženého. „Dvaatřicetiletý muž z Pelhřimovska byl obviněn ze spáchání přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy,“ řekl v tiskové zprávě Pavel Nováček, vedoucí oddělení obecné kriminality. Obviněný muž byl již v minulosti soudně trestán.

Dvaatřicetiletý muž byl obviněn z toho, že v období od srpna loňského roku do konce února letošního roku poskytoval dalším osobám pervitin a marihuanu. Drogy opakovaně prodal nebo je poskytl zdarma na různých místech na Pelhřimovsku. Pervitin a marihuanu od něj získali další lidé. Drogy jim poskytl téměř ve čtyřiceti případech,“ zrekapitulovala Michaela Lébrová, mluvčí policistů.

Po provedení všech nezbytných úkonů kriminalisté muže ze zadržení propustili a je stíhaný na svobodě. Případ dále vyšetřují.

„Muži za trestnou činnost lze uložit trest odnětí svobody až na pět let,“ dodala závěrem mluvčí Lébrová.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky drogy, dealer, pervitin, marihuana, kriminalisté, zadržení, Pelhřimovsko, okres Pelhřimov, metamfetamin, Pavel Nováček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Méně drog na Pelhřimovsku. Kriminalisté zadrželi dealera pervitinu, posedí si až pět let ve vězení | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.