Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nezůstalo jen u výhrůžek. Recidivista v Polné fyzicky zaútočil na jiného muže, ten skončil v nemocnici

Policisté sdělili podezření ze spáchání dvou trestných činů devětadvacetiletému muži, který v Polné fyzicky napadl jiného muže, kterému také vyhrožoval. K případu došlo v první polovině srpna.

„Muž nejprve během dopoledne posílal druhému muži prostřednictvím komunikace na sociální síti zprávy a nahrávky s obsahem výhrůžek útokem a násilím. Ve večerních hodinách pak své hrozby uskutečnil,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová. Na ulici, kde byli v tu dobu další lidé, ho nejprve urážel a padaly další výhrůžky. Pak se odhodlal i fyzickému útoku, napadený muž čelil mimo jiné úderu do oblasti hlavy. „Utrpěl zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v jihlavské nemocnici,“ dodala.

Policisté shromáždili důkazy a na jejich základě poté sdělili devětadvacetiletému muži podezření ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování a přečinu výtržnictví. Za obdobné jednání byl v minulosti již trestán a nyní mu tak hrozí přísnější postih. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky napadení, Polná, Lékárenský komplex Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nezůstalo jen u výhrůžek. Recidivista v Polné fyzicky zaútočil na jiného muže, ten skončil v nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.