Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilá žena bez řidičáku dvakrát za sebou bourala, od první nehody ujela. Alkohol hlídce přiznala

Na pátek 16. září zřejmě jen tak nezapomene dvaatřicetiletá řidička, která krátce před půlnocí způsobila hned dvě dopravní nehody. Navíc byla opilá a vyjela bez řidičského průkazu.

Nehody se staly v obci Římov na Třebíčsku. „Dvaatřicetiletá řidička jedoucí s osobním vozidlem Peugeot nepřizpůsobila rychlost jízdy, nebyla schopna zastavit vozidlo a střetla se se zaparkovaným vozidlem Škoda Fabia. Řidička po střetu pokračovala dále v jízdě, aniž by dopravní nehodu oznámila, načež způsobila další dopravní nehodu. K této došlo tak, že vlivem nepřizpůsobení rychlosti jízdy při průjezdu zatáčkou vyjela mimo komunikaci, kde narazila do sloupu kabelového vedení a osvětlení. Řidička po dopravní nehodě z místa utekla, avšak následně byla po provedeném pátrání hlídkou dohledána,“ řekla k oběma nehodám Michaela Lébrová, mluvčí policistů.

Během nehod se naštěstí nikdo nezranil. Přivolaná policejní hlídka u řidičky provedla dechovou zkoušku a její naměřená hodnota činila 2,15 promile alkoholu. Výsledky opakovaných měření byly 1,90 promile a 1,84 promile alkoholu. „Řidička požití alkoholu před jízdou doznala a nepožadovala lékařské vyšetření spojené s odběrem biologického materiálu. Řidičce nebyl zadržen řidičský průkaz, neboť jej nepředložila. Policisté vše zadokumentovali a v případu zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ dodává Lébrová.

Dále je řidička podezřelá z přestupkového jednání na úseku dopravy.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky alkohol, promile, hlídka, policie, havárie, dopravní nehoda, Peugeot, okres Třebíč, Škoda Fabia, Římov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena bez řidičáku dvakrát za sebou bourala, od první nehody ujela. Alkohol hlídce přiznala | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.