Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Nezletilá dívka se opila, v Telči v bytě okradla svou známou a utekla. Případem se zabývá policie

Problémy s mladistvou dívkou museli v sobotu 27. srpna řešit policisté v Telči na Jihlavsku. Sedmnáctiletá dívka, která byla opilá, tam okradla svou známou.

Krádež se stala v časných ranních hodinách v jednom z domů, kam byla přivolána policejní hlídka. „V bytě u své známé byla na návštěvě mladistvá dívka, která v časných ranních hodinách odcizila ženě oblečení a obuv, věci vzala a utekla. Policisté provedli šetření a sedmnáctiletou dívku začali ve městě hledat. Krádeží věcí vznikla majitelce předběžně vyčíslená škoda přes šest tisíc korun. Dívku policisté v krátké době nalezli, byla pod vlivem alkoholu. Při dechové zkoušce u ní policisté naměřili hodnotu jedno a půl promile alkoholu,“ popisuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Přivolaná policejní hlídka o situaci informovala dívčiny rodiče a opilou mladistvou jim předali. Odcizení věcí v bytě policisté šetří jako přestupek proti majetku. Zjišťují, za jakých okolností se mladistvá dívka k alkoholu dostala a kdo jí požití alkoholu umožnil. Případ policisté šetří.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krádež, byt, alkohol, promile, mladistvá, policie, Telč, okres Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nezletilá dívka se opila, v Telči v bytě okradla svou známou a utekla. Případem se zabývá policie | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.