Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nehoda na kruhovém objezdu na Pelhřimov. Řidička v autě nedala přednost motorkáři

Záchranné složky vyjížděly ve středu 27. července před 15. hodinou k dopravní nehodě, při níž se střetlo osobní auto s motorkou. Incident se odehrál na Jihlavsku na kruhovém objezdu na silnici II/602 a II/406.

„K dopravní nehodě došlo tak, že pětatřicetiletá řidička osobního vozidla Suzuki Ignis jela ve směru jízdy od Pelhřimova a při vjíždění na kruhový objezd označený svislou dopravní značkou nedala přednost po kruhovém objezdu jedoucímu motocyklu Yamaha, jehož řidič jel ve směru jízdy od Jihlavy směrem na Kostelec. Došlo ke střetu osobního vozidla a motocyklu a k pádu motocyklisty na komunikaci. Po střetu skončilo osobní auto vpravo mimo komunikaci,“ popisuje nehodu Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění motocyklisty, který byl na místě nehody ošetřen lékařem a pak byl k dalšímu ošetření převezen do jihlavské nemocnice.

Policisté provedli u obou řidičů dechové zkoušky s negativním výsledkem. Při nehodě vznikla hmotná škoda v celkové výši 80 tisíc korun. „Věc dopravní nehody vyřešili policisté uložením pokuty v příkazním řízení,“ doplnila mluvčí Čírtková.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Tomáš Kaser

Štítky nehoda, střet, auto, motorka, II/602, II/406, zranění, přednost, kruhový objezd, dopravní nehoda, Pelhřimov, okres Jihlava, Yamaha, Lékárenský komplex Jihlava, Jihlava, Suzuki Ignis, Kostelec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda na kruhovém objezdu na Pelhřimov. Řidička v autě nedala přednost motorkáři | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.