Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Drogový dealer skončil v policejní síti. Za tři měsíce prodal na Jihlavsku půl kila pervitinu

Jihlavští kriminalisté zadrželi pětačtyřicetiletého dealera drog, který v trestné činnosti není nováčkem. Muž, který prodával pervitin, je nyní ve vazbě.

Kriminalisté zmíněného dealera zadrželi na Třebíčsku v momentě, kdy drogy převážel.

„Zadržený muž byl obviněný z toho, že si převážně v Moravskoslezském kraji opatřoval pervitin a dál ho na Jihlavsku prodával. Při zadržení zajistili policisté u muže více jak sto gramů pervitinu. V období od února do dubna letošního roku si obviněný muž postupně opatřil a následně distribuoval více jak 500 gramů pervitinu,“ jmenuje k případu Martin Hron, mluvčí policie. Podle jeho vyjádření drogy ve většině případů předával jiným osobám. Muž byl v minulosti soudně trestán za majetkovou a násilnou trestnou činnost.

Zadrženy byly i dvě ženy 

V souvislosti s případem byly zadrženy i dvě ženy, které od pětačtyřicetiletého muže pervitin kupovaly a dále distribuovaly uživatelům drog. Jednalo se o dvě ženy ve věku sedmatřicet a devětadvacet let. Obě ženy jsou dále stíhány na svobodě.

„Pětačtyřicetiletý muž byl obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což mu hrozí až desetiletý trest odnětí svobody,“ uvedl Petr Varjassy, komisař oddělení obecné kriminality územního odboru Jihlava.

Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby. Soud tento návrh akceptoval, na muže uvalil vazbu a policisté ho eskortovali do vazební věznice. Případ kriminalisté nadále vyšetřují.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky dealer, drogy, pervitin, Jihlavsko, Třebíčsko, metamfetamin, droga, okres Jihlava, kriminalita, Martin Hron, Moravskoslezský kraj, okres Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drogový dealer skončil v policejní síti. Za tři měsíce prodal na Jihlavsku půl kila pervitinu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.