Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Devatenáctiletý řidič vjel na blikající přejezd. Srazil se s vlakem a zranil se

, aktualizováno 6. dubna 2022, 11:02

Záchranné složky dnes od rána zaměstnala dopravní nehoda, při níž se srazilo osobní auto s vlakem. Výsledkem incidentu je zraněný mladý řidič v osobním autě.

Nehoda se stala na nechráněném železničním přejezdu na území obce Mastník," řekla Dana Čírtková, mluvčí policistů. Na tísňovou linku byla ohlášena v 7:15. Podle mluvčí policie ve vlaku cestovalo pět lidí. „Devatenáctiletý řidič cizí národnosti vjel na koleje i přesto, že svítilo výstražné zařízení," popsala Čírtková. 

Řidič auta utrpěl zranění lehčího charakteru, přepravený byl do nemocnice v Třebíči. „Jinou osobu jsme neošetřovali," uvedl mluvčí krajské zdravotnické záchranné služby Petr Janáček.

Provoz na železnici byl podle webu Českých drah (ČD) zastavený po sedmé hodině ranní v úseku Stařeč - Kojetice na Moravě, jezdily tam náhradní autobusy. Nehoda se stala na trati 241 mezi městysem Okříšky na Třebíčsku a jihomoravským Znojmem. Provoz na uvedeném úseku byl obnovený po 10. hodině.  

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, železnice, zranění, Třebíčsko, České dráhy, Nemocnice Třebíč, Mastník, Stařeč, Kojetice, okres Třebíč, Znojmo, Okříšky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Devatenáctiletý řidič vjel na blikající přejezd. Srazil se s vlakem a zranil se | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.