Počasí dnes14 °C, zítra13 °C
Sobota 19. října 2024  |  Svátek má Michaela
Bez reklam

Jihlavští policisté hledali chlapce, který nepřišel domů. Když ho našli, tak nadýchal přes jedno promile

Naštěstí dobrý konec má případ z krajské Jihlavy, který se stal v pondělí 7. března. Šlo v něm o patnáctiletého chlapce, který se nevrátil v domluvený čas domů.

Informaci o tom, že se patnáctiletý mladík nevrátil domů, policie obdržela po půlnoci. „Patnáctiletý hoch měl přijít ve večerních hodinách, což se ale nestalo. Jeho blízcí chlapce hledali, když ale vyčerpali všechny svoje možnosti, obrátili se na policii. Policisté začali po mladíkovi ve městě okamžitě pátrat. Do hledání se zapojili také strážníci městské policie. V krátké době byl chlapec nalezen, byl v pořádku ale pod vlivem alkoholu,“ jmenuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Při dechové zkoušce policisté mladíkovi naměřili hodnotu přes jedno promile alkoholu. Chlapce si převzal jeho rodič. Policisté provedli šetření a informovali také odbor sociálně právní ochrany dětí. „Případ šetří a zjišťují, kdo požití alkoholu mladistvému chlapci umožnil,“ dodává mluvčí Kroutilová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky pátrání, nezletilý, policie, Jihlava, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavští policisté hledali chlapce, který nepřišel domů. Když ho našli, tak nadýchal přes jedno promile | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.